rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Edmundo 'Bigote' Arrocet, amb un procés gripal, deixa sola a María Teresa Campos a la clínica

El còmic fa un parell de dies que no pot veure la seva parella per culpa de la malaltia
'Bigote' Arrocet no visita a María Teresa Campos des de fa dos dies | Cedida

 

La repetida absència d'Edmundo 'Bigote' Arrocet a la Clínica la Luz, on es troba ingressada la seva xicota, María Teresa Campos, ha preocupat els seguidors de la parella. L'humorista xilè no ha visitat a la presentadora des de fa dos dies, motiu pel qual havien aparegut tota classe de rumors. No obstant això, la seva representant, Mariví, ha explicat les raons a 'Semana'.

 

Segons sembla, el còmic estaria patint un procés gripal que el té al llit i en repòs des del dijous, 22 de febrer. Per aquest motiu, li ha estat impossible anar a veure a María Teresa. De fet, Terelu Campos s'encarregava de confirmar aquesta versió, admetent així que l'absència no ha estat voluntària.

De fet, tothom espera que, una vegada estigui totalment recuperat, Bigote Arrocet es deixi veure per la clínica. Aquesta aparició podria ser més aviat del que es pensava, ja que les informacions apunten que es troba en el tram final de la seva recuperació, motiu pel qual podria deixar-se veure durant aquest cap de setmana, per ajudar en la recuperació de María Teresa.

 

Un temps d'hospital

Per la seva banda, María Teresa Campos no sembla tenir la seva sortida de l'hospital massa propera. La presentadora, tot i recuperar-se favorablement de la seva operació, es troba ingressada, sense data per rebre l'alta. La seva situació millora diàriament, encara que els especialistes no volen cometre errors, pel que seguirà en observació.

 

María Teresa Campos, ben atesa per les seves filles, Carmen Borrego i Terelu Campos | Cedida

De ben a prop l'acompanyen Terelu Campos i Carmen Borrego. Les filles de María Teresa s'han mostrat molt pendents de l'estat de salut de la seva mare, ajudant-la en tot el que necessités en la seva recuperació. De la mateixa manera, han servit de connexió entre l'interior de la clínica i l'exterior, per tal d'informar sobre qualsevol novetat de la situació de la presentadora.

 

María Teresa Campos es troba ingressada a la Clínica la Luz des de dissabte, 17 de febrer, quan va entrar a causa d'uns forts dolors estomacals. Dilluns va haver de ser intervinguda d'urgència per una suboclusió intestinal. Una vegada superada l'operació, la presentadora va començar el seu procés de recuperació, del qual evoluciona favorablement.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris