rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Edu Blanco trenca amb Lara Álvarez

La presentadora ha comentat, «amb serenor», que «no tinc xicot»
Edu Blanco anuncia su ruptura con Lara Álvarez. | Redes sociales

 

«Jo no tinc xicot». Així de directe ha respost Lara Álvarez a les preguntes sobre la seva suposada ruptura amb Edu Blanco, després que l'empresari fes saltar tots els rumors sobre el final de la seva relació mitjançant una publicació en el seu compte d'Instagram.

 

Blanco no dubtava a compartir amb tots els seus seguidors que la seva etapa amb l'integrant de 'Supervivents' ha estat «intensa i breu», qualificant-la com «la història més bonica del món». L'empresari argentí s'acomiadava així de la seva ja exparella, amb un emotiu «fins a sempre, Laru».

 

El que sembla que Edu Blanco no va tenir present és que la seva publicació provocaria una allau de reaccions entre periodistes de la premsa del cor. Immediatament després de compartir les paraules, l'empresari s'ha vist obligat a puntualitzar el perquè del seu missatge

Edu Blanco aclareix la ruptura amb Lara Álvarez

Les infinites reaccions al missatge d'Edu Blanco han provocat que el mateix empresari hagi hagut d'aclarir què ha succeït. Assegurant que no volia alertar a la premsa amb la publicació, ha afirmat que es tractava d'un «bonic missatge d'acomiadament, un homenatge al qual va ser la història d'amar més meravellosa i important de la meva vida».
 

 

Per això, després que la mateixa s'hagi «mal interpretat» i que els mitjans de comunicació l'hagin convertit «en una notícia antiga», Blanco ha decidit donar la cara per tal de demostrar que únicament volia tenir un últim detall per qui ha estat una de les persones més importants.

 

«Lara és una dona increïble, de la qual he tingut la sort de formar part de la seva vida durant un temps. Només per això, estic eternament agraït», confessava en un vídeo publicat moments després que el primer recull de fotografies d'Instagram.

Lara Álvarez no en vol saber res

Davant les múltiples reaccions aparegudes per aquesta notícia, Lara Álvarez també ha volgut donar la seva versió dels fets. Utilitzant també les xarxes socials, ha començat una reflexió assegurant que «em prendré el que estic llegint a les notícies amb la importància que es mereix».

 

Per això, assegurant comptar amb una «serenor absoluta», perquè així ho demana «el tema», la integrant de l'equip de 'Supervivientes' ha dit amb la claredat més transparent possible: «Jo no tinc xicot, d'acord?».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris