Imatge d'Eduard Farel·lo amb les seves dues filles.

Eduard Farelo, l'actor que té 5 fills i dues ja són quasi més famoses que ell

Les filles d'Eduard Farelo que han aconseguit fer-se un nom en la indústria musical

Eduard Farelo és un mític actor de TV3reconegut per sèries que ja formen part de l'imaginari col·lectiu català com 'Nissaga de poder' o 'Vendelpla'. Així mateix, ha sapigut reinventar-se, ja que també va arribar a presentar el talent show l''Oh Happy day!'. La seva llarga trajectòria professional li ha proporcionat una fama molt gran, fent-lo un dels actors més coneguts de la cadena catalana.

A part de la seva faceta d'actor, Farelo també és un pare molt orgullós. Es va casar amb Eva Solé i junts han tingut quatre filles i un fill; Alba, Paula, Bruno i les bessones Irma i Greta.

Bad Gyal, el gran fenomen mundial

L'innegable talent d'Eduard Farelo és una qualitat que ha passat a les seves cinc filles i, en especial, a dues d'elles. La més gran de totes, Alba Farelo, és coneguda com a Bad Gyal i és una de les cantants internacionals del moment. Amb tan sols 26 anys s'ha fet un nom dins la indústria musical i no deixa de sorprendre'ns amb els seus ritmes de dancehall i reggeaton. 

Bad Gyal va saltar a la fama amb la seva versió de 'Work' de Rihanna en català que va anomenar 'Pai'. Des de llavors el seu nombre de visualitzacions s'ha anat multiplicant, aconseguint que fins a  5.877.794 usuaris l'escoltin mensualment a Spotify. A més, ha aconseguit col·laboracions amb altres grans artistes com Omar Montes, Rauw Alejandro o El Guincho.

Primer pla de Bad Gyal
Bad Gyal ha fet cançons en català i en castellà | instagram (@akabadgyal)

Mushkaa, l'artista emergent

L'altra filla d'Eduard Farelo que està iniciant la seva carrera musical és Irma, una de les bessones que té 19 anys. Irma es fa conèixer com a Mushkaa, descriu la seva música com a «reggaeton porc»   i s'està convertint en una cantant destacada dins de l'escena urbana catalana. 

Mushkaa té més de 156.000 seguidors a Spotify  i ha col·laborat amb altres grans artistes catalans, com Els Tyets en 'El Tonteo' i la més recent amb els Figaflawas, amb 'DIABLA'.

Mushkaa a Instagram
Irma Farelo, coneguda artísticament com a Mushkaa | IG @mushkaaa___

Eduard Farelo: un fan i pare orgullós

L'Eduard Farelo té molt d'orgull en la carrera artística de les seves filles. Ho vam poder comprovar el passat dissabte, durant el Festival Strenes Urbana, celebrat a l'Antiga Fàbrica Damm. Mushkaa era un dels noms en la cartellera i Farelo no va dubtar a assistir-hi i ser un fan més entre el públic.

«Supergraciós, com un pare veient la funció de final de curs de les seves filles... Amb la diferència que ho petaven més fort», descrivien l'Eduard Farelo i la Mushkaa en un directe després del concert. Durant l'actuació, l'actor somreia i ballava al ritme de la música de l'Irma. La viva imatge d'un pare orgullós del què la seva filla ha creat.