Edurne celebra el Nadal amb una sensual fotografia

La cantant, de 32 anys, va celebrar el seu aniversari el 22 de desembre

 

Les festes de Nadal permeten moments i esdeveniments on l'elegància es converteix en la protagonista. Així ho ha demostrat Edurne, qui ha compartit la felicitació de l'època de la manera més sensual. En una publicació a Instagram, la parella de David de Gea apareix amb un vestit negre molt escotat, el qual li permet lluir la seva figura. De fons, una paret vermella i la dedicatòria «Merry Christmas».

 

La cantant ha afegit «Bon Nadal» en el text de la seva publicació, la qual ha rebut més de 37 mil 'm'agrada', a més de múltiples paraules maques cap a Edurne, a qui han qualificat de «preciosa dona, preciosa professional», «guapíssima» i «sexy», a més de tornar-li la felicitació en els nombrosos comentaris que li han publicat.

 

Per la seva part, el porter del Manchester United es troba concentrat amb el seu equip. A la Premier League, lliga on competeix, és tradicional realitzar una jornada durant aquestes dates festives, pel que desconeixem si la parella haurà pogut celebrar el Nadal de manera conjunta o si cadascú s'haurà d'haver conformat amb una celebració a distància.

No passen els anys

El 22 de desembre és una data especial per Edurne. Aquell dia va complir 32 anys, els quals gaudeix d'una manera meravellosa, lluint una esplèndida figura i trobant-se en un dels seus millors moments en l'àmbit professional. Per celebrar-los, va compartir un petit vídeo on apareixia jugant amb els globus que la van acompanyar en la gran data.

 

Actualment, Edurne compta amb una doble residència. Per poder desenvolupar la seva carrera professional, es desplaça contínuament a Espanya, encara que la seva llar principal la té a Manchester, on viu amb la seva parella, David de Gea, que es va traslladar a la ciutat anglesa després de marxar de l'Atlètic de Madrid el 2011.

 

Comentaris