Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Edurne

Edurne esclata en parlar sobre la cançó de Shakira: «No és just!»

Edurne no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de parlar sobre la situació delicada dels joves

Edurne ha decidit no amagar-se més i s'ha posicionat en una de les polèmiques més sonades dels últims dies. Després del gran enrenou que s'ha format amb l'estrena de l'última cançó de Shakira, aquesta cantant espanyola ha fet un comentari sorprenent sobre els fills de la seva companya.

Tot apunta que aquest huracà colombià és molt lluny d'acabar. I és que, des que l'11 de gener passat va sortir a la llum la Music Sessions número 53 de Bizarrap, el món sencer s'ha posicionat d'una banda o de l'altra.

Primer pla d'Edurne somrient
Edurne comparteix la seva opinió sobre l'última cançó de la colombiana | GTRES

Així, mentre que Piqué ha pres la decisió de no donar més importància al tema, la companya de professió d'Edurne ha optat per destruir la seva imatge pública del seu exmarit i la seva actual parella amb frases tan dures com «vas canviar un Ferrari per un Twingo , vas canviar un Rolex per un Casio».

Ara, i després de conèixer les opinions d'altres famosos, com Ibai Llanos o Chenoa, la jutgessa de Got Talent s'ha volgut pronunciar sobre això i no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de comentar la delicada situació dels fills de la colombiana.

Edurne parla fort i clar sobre els fills de Piqué

Edurne està molt cansada de totes les crítiques que està rebent la de Barranquilla pel seu nou 'single'. Per això, durant la roda de premsa dels XXVII Premis Cadena Dial del 17 de gener passat, la parella de David de Gea no va dubtar a pronunciar-se.

Sense pèls a la llengua, la televisiva va ser una de les més clares a l'hora d'opinar sobre aquest tema. «Em sembla meravellós que les dones en general expressin el que senten i ho facin com els doni la gana», va assegurar durant aquest important esdeveniment musical.

Edurne
Edurne es posiciona al costat de la seva companya | INSTAGRAM @EDURNITY

Sense voler entrar en detalls, l'exparticipant d' Operación Triunfo es va mostrar molt molesta per tots els comentaris ofensius que ha rebut la seva companya, sobretot pels relacionats amb els seus dos fills.

I és que molts consideren que la cantant no ha pensat en Milan i Sasha a l'hora de crear aquesta polèmica cançó i de carregar amb duresa contra el seu pare.

«Només es parla d'ella. I el pare? No sabem què ha passat aquí, és una cosa de dos. El que em sembla injust és que només es culpi Shakira perquè ha tret una cançó i es digui 'pobres nens'. No m'hi vull ficar, perquè no ho sé, però no és just».

Tot seguit, i visiblement molesta, Edurne ha recordat que «hi ha un munt d'artistes que han parlat de desamor i de les seves parelles i ningú els ha dit res».

Finalment, i parlant de la seva pròpia carrera musical, l''extriomfita' ha assegurat que mai li ha calgut cantar al desamor. «No m'he sentit despitada, he estat molt feliç i no he hagut de viure cap situació així. Espero no viure-la».

Edurne no ha estat l'única a pronunciar-se

Edurne no ha estat l'única persona que ha decidit compartir el punt de vista públicament. I és que, des que va sortir a la llum aquesta cançó, tant persones anònimes com famoses s'hi han volgut pronunciar i, tot i que alguns, com Brays Efe, han volgut fer ús del seu sentit de l'humor, altres celebritats com Violeta Mangriñan s'han mostrat molt més contundents sobre això:

«M'encanta perquè facturarà milions tirant merda a l'ex que li va fer mal. L'únic que no comparteixo és que parli de la parella d'ell, si ella no era amiga d'aquesta noia. Aquí, l'únic que li havia de donar explicacions és ell».

Imatge de Shakira
La cantant ha rebut el suport del seus fans | EUROPAPRESS

D'altra banda, milers d'usuaris de les xarxes socials han culpabilitzat directament Piqué perquè, segons ells, «va ser ell qui no va pensar en els fills quan portava Clara a casa de tots dos».

Altres, en canvi, consideren que el dolor de la companya d'Edurne podria respondre únicament a una tàctica de màrqueting: «Jo crec que és una estratègia, que està zero dolguda i només és intel·ligent».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp