Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la cantant Edurne molt somrient

Edurne reapareix amb el vestit que la converteix en l'enveja del país

Edurne ha aconseguit brillar com mai a la màgica nit de Cannes

Edurne ho ha tornat a fer. La cantant ha aconseguit eclipsar tothom una vegada més amb el seu nou 'look'. En aquesta ocasió, l'autèntic motiu pel qual ha pogut lluir la seva gran peça de roba ha estat la vetllada de la productora Fremantle España.

 Edurne és ambaixadora d'aquesta marca i, per això, s'ha vist en l'obligació de viatjar fins a Cannes. I és que li ha anat molt bé aquest moment per lluir el seu nou estilisme de gala. Ha mostrat tot un aspecte digne d'una catifa vermella.

Edurne llueix un 'outfit' que va portar Angelina Jolie l'any 2012

És així, la nostra Edurne ha optat per brillar com ningú amb el seu vestit negre. És una peça que no ha deixat indiferent ningú gràcies al seu color i a la seva silueta. El mític vestit de Hollywood és un Versace amb què vam veure l'any 2012 Angelina Jolie durant la gala dels Oscar.

Edurne
Edurne i el seu vestit negre causen furor | INSTAGRAM @EDURNITY

A la nit de Cannes, Edurne s'ha convertit en una de les protagonistes del moment, ja que ha brillat com una gran estrella. La peça en qüestió és de Lia Stublla.

Edurne ha preferit vestir-se amb tota una aposta segura

La jurat del programa Got Talent va escriure a través de les seves xarxes socials que estava «preparada per a una vetllada molt especial a Cannes». Tenia raó, ja que l' 'outfit' que va triar era perfecte. Tot un 'look' que ve de la mà d'Arturo Arguelles.

El vestit de color negre  li ha donat un toc a la nostra cantant tant elegant com sofisticat. A més, el seu escot cor ha estat un dels detalls en què més ens hem fixat de la peça de roba, a més de ser un escot força suggeridor.

Es tracta d'un article de moda que compta amb els tirants caiguts, que permet deixar les espatlles descobertes i, el millor de tot, té un tall fins al maluc a la falda d'extra volum. Aquest darrer detall és el que ha permès veure's Edurne tan seductora i imponent.

El maquillatge i pentinat perfectes d'Edurne

A banda de l''outfit', el 'make up' de Mateo Pérez per a Givenchy amb què vam poder veure Edurne va resultar aportar-li una pell més que perfecta i una mirada marcada. El potent labial vermell que va aplicar sobre la cantant va aconseguir combinar a la perfecció amb el vestit negre tan elegant i formal.

Edurne
Edurne llueix el seu preciós vestit negre | INSTAGRAM @EDURNITY

Edurne es va decantar per un pentinat efecte 'wet' amb què va poder aprofitar al màxim la seva tallada de cabells 'bob'. La cantant fa uns mesos va escollir pentinar-se amb la ratlla al costat i amb un efecte mullat per lluir en una gala. En aquesta ocasió, ha preferit optar per un nou pentinat.

El pentinat efecte 'wet' s'ha convertit en un que ja s'ha fet un lloc per a les millors ocasions. I és que gràcies al seu estil 'glam' i al toc refrescant, va com a anell al dit per a totes les catifes vermelles. Dona tot el protagonisme al maquillatge i a tots els accessoris que duia Edurne.

Els accessoris que han aportat el toc brillant a l' 'outfit'

Edurne ha lluït unes joies d'or blanc i de diamants de la firma MUMIT. Es tracta d'unes arracades de cèrcol que han esdevingut el model Omega de la firma. Sí, parlem d'or blanc de 18 quirats amb diamants incrustats i valorats actualment en 1.890 euros.

Arracades
Arracades 'Glam Diamonds' en or blanc de 18 kt | MUMIT

És una autèntica passada amb què Edurne ha atrapat totes les mirades  aquesta nit. I és que, cada vegada veiem la cantant arriscar-se més, tant a les catifes vermelles com a qualsevol nit de gala. En aquesta ocasió s'ha arriscat i, per descomptat, ha guanyat amb aquest nou vestit negre.