Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la cantant Edurne amb el rostre seriós

Edurne reconeix que ja no hi ha amor i que ell no ho està passant bé per les burles

Edurne sap que ho està passant malament després de la ruptura

Edurne està patint de valent pel seu company de jurat a Got Talent, Risto Mejide. No és aliena a la complicada situació que està patint l'ex d'Operación Triunfo. I tot després que, en les últimes 48 hores, la seva vida hagi canviat de manera notable sentimentalment.

Edurne va veure com Risto Mejide i Laura Escanes comunicaven que la parella s'havia trencat per sempre després de set anys junts i una filla en comú.

Van començar la seva història d'amor la primavera del 2015. I el 25 de setembre del 2022 hi posaven punt final, un fet que va sorprendre molts dels seguidors de la parella.

Edurne és conscient que l'amor es va acabar fa temps

Aquesta ha estat una ruptura que pocs s'esperaven i que deixava la premsa del cor trasbalsada. Semblava que la parella formada per Risto i Laura estava consolidada des de fa anys, però pel que sembla, això estaria molt lluny de la realitat.

Imatge de Risto Mejide i Laura Escanes abraçats i somrient
Laura Escanes i Risto Mejide han trencat. | Instagram
 

Edurne veia com el seu company de programa vivia un dels pitjors dies de la seva vida després d'anunciar la separació i, sobretot, unes hores després donant la cara a Todo es mentira.

L'amic d'Edurne va haver de fer front a certs titulars de diferents mitjans digitals. Després d'un comentari del presentador a l'inici del programa, tot feia pensar que la seva exparella ja li havia estat infidel. Com ho va ser Íñigo Onieva amb Tamara Falcó.

Risto Mejide plora desconsolat després de la dolorosa separació

La veritat és que el jurat de Got Talent no es va prendre gens bé que alguns mitjans publiquessin uns titulars injustos, segons va assegurar ell mateix. I tot després d'afirmar que ell se sentia molt identificat amb el que havia patit Tamara Falcó durant les últimes hores.

Risto Mejide i la seva dona, la influencer Laura Escanes, posant en un photocall en la presentació d'un llibre
Risto Mejide i Laura Escanes ja no estan junts. | GTRES
 

Això sí, el significat que volia donar-li el company d'Edurne era que, a les xarxes socials, molts usuaris carregarien contra ella. I aconsellava a la marquesa de Griñón que no entrés a les xarxes per evitar disgustos.

La veritat és que, ahir, es veia un Risto tens al plató, una cosa normal després de veure com la seva relació de parella s'esfondrava quan pocs s'ho pensaven. Unes hores abans, el company d'Edurne compartia una story molt descriptiva en què, desolat, mostrava la situació anímica en què es trobava, i aquesta no era la millor.

«Tant de bo no estiguessin parlant de la relació més intensa i duradora que he tingut mai. Tant de bo no estiguessin parlant de la mare de la meva filla. Tant de bo tot fos tan fàcil», deia el seu missatge a través d'Instagram.

Edurne sap que el seu amic està patint molt

D'altra banda, el famós publicista també va donar les gràcies als que els han respectat i ploren amb ells aquest dolorós canvi. «Que sapigueu que plorem junts», afegeix. Alhora, admet l'afecte i la comprensió per «una pèrdua d'aquestes característiques».

Got Talent
Edurne sap que el seu company de programa ho està passant realment malament. | Telecinco
 

I és que era una de les parelles més estimades. Si bé, de vegades, alguns usuaris de les xarxes socials se'n reien per la gran diferència d'edat entre tots dos.

El cert és que Edurne està sent una de les persones que més suport li està donant en tot moment al seu company de Got Talent.

Tot i que s'han acabat els enregistraments de l'actual edició del format de Telecinco, la cantant no s'ha deixat d'interessar per l'estat anímic de Risto. Un estat que no és el millor, com s'ha comprovat durant les últimes hores.