Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la cantant Edurne amb el rostre seriós

Edurne revela amb qui viu la seva filla des que es va separar de David de Gea

Edurne viu lluny del seu amor i el seu fill ja que la seva feina és a Espanya

Edurne i David de Gea es van conèixer l'any 2010 i des de llavors la seva història d'amor ha anat a més. Tot i això, han hagut de superar una sèrie d'obstacles per fer-se com una de les parelles més sòlides del panorama espanyol. I és que tots dos viuen separats per temes de treball.

Un any després d'iniciar la seva relació sentimental, David de Gea el van fitxar per jugar al Manchester United. Després del seu primer debut al primer equip de l'Atlètic de Madrid, el madrileny es va traslladar a la ciutat anglesa.

Això sí, amb ell també hi va anar Edurne. Tots dos es trobaven profundament enamorats i van decidir fer aquest important pas junts.

Imatge d'Edurne i David de Gea abraçats i somrient
Edurne amb el seu amor abans que naixés el seu fill | GTRES

Tot i que ara, es troben sovint separats, ja que cadascú té compromisos laborals a diferents ciutats. Ell a Manchester i ella a Madrid.

Però quan van fer el crucial pas d'anar-se'n junts a Manchester, van decidir fer-ho a una gran casa. Allà, fa més d'una dècada que viuen i fins i tot van passar el confinament en aquelles parets. Aquesta ciutat és on Edurne ha tingut més inspiració per compondre i el porter per donar-se a conèixer.

Edurne amb el seu amor abans que naixés el seu fill
Edurne amb el seu amor abans que naixés el seu fill | GTRES

Durant tot aquest temps, Edurne ha trobat el seu lloc a la televisió nacional: és jurat del programa Got Talent de Telecinco . Allà treballa des del 2016 i el seu èxit ja és rotund.

Encara que el regal més gran per a tots dos és la seva filla Yanay d'un any. Yanay va néixer a la capital madrilenya i s'ha convertit en la protagonista de les vides dels pares.

Edurne i el seu home també tenen una propietat a Madrid. Però no és una casa qualsevol, és una mansió amb piscina i jardí. Espais on la seva filla s'ha pogut desenvolupar.

Edurne com una reina a casa seva

Tanmateix, la casa real dels dos és aquella de Manchester. La parella vivia anteriorment al barri de Bowdon, a Trafford. Però van posar a la venda aquest domicili a un preu de 4,5 milions el 2019.

En aquesta nova casa de la ciutat anglesa, Yanay està creixent. Té un gran saló principal que funciona com a lloc de lleure i familiar. Allà reben els amics i és el centre d'operacions de la família.

Edurne y De Gea en su casa de Mánchester
Edurne y De Gea en su casa de Mánchester | EDURNE @EDURNITY

Aquesta estada té una sortida directa amb l'exterior. Lluminositat i espai no li falta a la seva dolça llar. A més, és d'un color blanc que fa lluir tot i destaca els colors que hi ha.

A l'altra ala de la casa hi ha la saleta d'estar. Una estada més recollida que ha servit la parella per compartir les escenes més romàntiques. Aquesta habitació dona al porxo de la casa i a l'entrada respectiva.

Tot i això, la veritable protagonista d'aquesta casa és la seva cuina. Edurne la va mostrar durant el confinament quan compartia receptes i activitats a les seves xarxes socials. La cuina està feta de marbre fosc amb tocs de color i funciona amb gas.

A més compten amb un gegant pati i jardí. De fet, hi ha instal·lada un espai que simula un camp de futbol perquè el porter pugui entrenar com si es trobés en un de real. Així que tenen espai de sobres per a una família de tres.

I és que per a la parella la intimitat és el més important. I també l'espai. Cosa que els ofereix aquesta gran casa.