IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El 68, la innovadora postura sexual que et farà gaudir al màxim

Es tracta d'una variació del 69, encara que tan sols un afortunat rep el sexe oral

La postura del 68 | Emedemujer
 

El plaer i el sexe estan oberts a gairebé tot. Jocs, fantasies, postures, objectes, parelles. Les combinacions per obtenir el màxim plaer són infinites i avui us presentem una postura sexual oculta. A l'ombra del conegut 69, en el qual el sexe oral mutu és el protagonista, avui descobrim el 68, una curiosa tècnica que, ben aplicada, pot convertir-se en la favorita de la parella. Encara que qui rep el sexe oral és només un dels membres de la parella, la veritat és que donar plaer al company de llit també pot ser una gran forma de gaudi.

L'actiu ha de tombar-se al llit —o on pugui—, de cap per amunt i elevant els genolls. L'«afortunat» passiu situarà el seu òrgan sexual a l'altura de la boca de la parella, recolzant el cul sobre el seu pit i l'esquena, en les seves cuixes. Per treure pes a l'actiu, pot aguantar-se amb els colzes o les mans al matalàs, encara que si vol augmentar la motivació de la parella, els seus dits poden ser els aliats perfectes per estimular els seus òrgans sexuals i aconseguir la retroalimentació del plaer. 

Situats els dos membres de la parella, és el moment del gaudi. L'actiu té la missió de —sigui o no sigui estimulat— de satisfer la seva parella, tenint a la disposició de la seva boca des de l'anus fins a, en cada cas, el penis o el clítoris. Amb aquestes senzilles instruccions, serà qüestió de provar-ho.


Comentaris

envia el comentari