El barceloní Disfrutar considerat un dels 100 millors restaurants del món

L'establiment ocupa el lloc 55 a la prestigiosa llista de la revista 'Restaurant'

Imatge del restaurant Disfrutar de Barcelona. | Cedida

L’establiment Disfrutar, dirigit per Eduard Xatruch, Oriol Castro i Mateu Casañas, ha aconseguit entrar al prestigiós rànquing dels millors restaurants del món de la revista ‘Restaurant’. Disfrutar ha estat guardonat amb la posició número 55, el que suposa la nova millor entrada a la llista. A més, el local també ha guanyat el Premi Miele al Restaurant amb més potencial del 2017. 

La reconeguda revista ha fet públics només els locals que ocupen les posicions de la 51 a la 100, i entre aquests, el restaurant barceloní se situa com el primer dels espanyols. Just després, al lloc 56, hi ha el restaurant de Bilbao Nerua, al 62 apareix el Quique Dacosta, de Dénia, al País Valencià y al lloc 77 apareix el Martin Berasategui, de Lasarte-Oria. La resta de la llista veurà la llum el pròxim 5 d'abril en un acte a Melbourne, Austràlia.

El primer lloc del llistat difós avui, és a dir la posició 51, l’ocupa el restaurant Mikla, situat a Instanbul. El següents són: el Nihonryori RyuGin, de Tòquio, el Burnt Ends, de Singapur, i el Lyle's, de Londres. 


Comentaris

envia el comentari