El bus d'Hazte Oír, en marxa cap a Barcelona

Ho fa sota el lema: «Els nens tenen penis. Les nenes tenen vulva. Ho diu la biologia. Respecte per a tothom. Prou assejtament»

L'autobús arribarà a Barcelona amb una nova imatge. | Hazte Oír

El polèmic autobús d'Hazte Oír ha modificat de nou el seu eslògan amb la frase «Els nens tenen penis. Les nenes tenen vulva. Ho diu la biologia. Respecte per a tothom. Prou assetjament» i emprèn aquest dijous el seu viatge cap a Barcelona. L'associació Hazte Oír va haver de modificar el missatge del seu autobús després d'haver estat denunciat per incitació a l'odi: «Complim amb l'acte del jutge i afegim aquest missatge, que l'havien demanat associacions de transsexuals, i ens unim a la seva petició perquè no pateixin assetjament", ha indicat el president d'Hazte Oír, Ignacio Arsuaga.

«És un missatge que combina la reclamació del dret a la llibertat d'educació i expressió, amb el de la biologia, i també es demana respecte per a les víctimes d'assetjament, per a grans i nens», ha explicat el president de l'organització. En aquest sentit, Arsuaga ha assenyalat que espera que «el nou missatge no només no ofengui a ningú», sinó que també «contribueixi a donar a conèixer aquest assetjament que sofreixen persones per diverses circumstàncies, també la dels nens transsexuals».


Comentaris

envia el comentari