El cantant Manuel Carrasco i Almudena Navalón tornen a casa amb la seva filla

El cantant andalús ha volgut agrair les felicitacions després de la seva paternitat

 

Ayer fue un día muy bonito junto a la familia y a los amigos... Gracias a todos!! Hicisteis de una simple fiesta una fecha inolvidable, os queremos infinito #babyshower #babygirl #mucholove #flowerpowerparty

A post shared by Almudena Navalón Martín (@almunavalon) on

Dos dies després del naixement de la seva filla, Manuel Carrasco i la seva dona, Almudena Navalón, han deixat aquest diumenge, 11 de juny, l'Hospital Universitari Quirónsalud de Pozuelo d'Alcorcón. L'artista andalús ha compartit al seu perfil d'Instagram una fotografia agafant la diminuta mà de la seva petita acabada de néixer i acompanyada d'un breu text: «Moltes gràcies a tots, ens arriba el vostre afecte. Estem molt feliços!». A finals de l'any passat, tal com recull 'Hola', el cantant va confirmar a les seves xarxes socials que anava a ser pare i ho feia de la manera més especial possible.

Carrasco va compartir la cançó 'Desde aquí del otro lado' amb la important notícia: «Volia dir-vos una cosa molt especial, i us ho explico de la millor manera que sé... Em vaig sentir més nen i més home al mateix temps, quan vaig escoltar el seu batec mentre plorava rient», dicta una estrofa de la seva cançó. Des d'aquell moment, el matrimoni ha viscut la gran espera sense baixar el ritme de les seves respectives professions. No obstant això, tan sols un dia abans de donar a llum, Almudena va decidir abandonar el seu treball per començar la seva nova etapa com a mare. D'altra banda, Manuel, que està de gira amb l'àlbum 'Bailar el viento', ha trobat un forat lliure fins a finals d'aquest mes de juny per, així, poder gaudir de la seva filla.

 

Ahora sí, desde el otro lado. Gracias por cada muestra de cariño!!! #losdosentucorazon #amor

A post shared by Manuel Carrasco (@manuelcarrasco_) on


Comentaris

envia el comentari