IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya estrena el confinament per municipis amb 5.413 nous casos de coronavirus en un dia

El Carnaval de Sitges perilla per problemes de seguretat

Els cossos policials han fet un informe desfavorable sobre el nou recorregut

El Carnaval de Sitges es troba entre els deu millors del món | Ajuntament de Sitges

El Carnaval de Sitges ha de començar el dijous 23 de febrer i encara és tota una incògnita. Segons Nació Digital, a dues setmanes de l’inici, els Mossos d’Esquadra, la Policia Local i Protecció Civil han elaborat un informe desfavorable sobre el pla de seguretat del nou recorregut, que aquesta edició passa gairebé tot per la platja.

Durant els últims anys hi ha hagut un fort debat entre les colles, la Comissió de Carnaval, l'Ajuntament i els cossos policials sobre el model de la festa, amb la intenció de traslladar progressivament el recorregut del centre cap a la platja per problemes de seguretat. Malgrat això, ara els cossos de seguretat no han donat cap raó per explicar l'informe negatiu i l'Ajuntament pensa presentar al·legacions.


El govern municipal ha proposat diverses alternatives als grups de l'oposició. Una de les opcions és fer el mateix recorregut sense pla de seguretat però és una possibilitat pràcticament descartada «perquè suposa un gran risc». L'alternativa que més agrada entre els regidors és optar per tornar a fer el recorregut de l'any passat. De moment, les condicions en què tindrà lloc el Carnaval de Sitges 2017 segueixen sent una incògnita.


Comentaris

envia el comentari