IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El clan Roig es perpetua al capdavant de Mercadona

Una de les filles de l'amo de la companyia dirigirà el negoci 'online'

Juana Roig, filla del president de Mercadona | Cedida

Mercadona ha encarregat a Juana Roig, filla del president de la companyia, Juan Roig, la direcció de la transformació digital de la cadena de supermercats, segons han informat fonts de l'empresa a Europa Press. En concret, la menor de les filles de Juan Roig, de 32 anys, és llicenciada en Administració i direcció d'empreses per Esade i va iniciar la seva etapa professional a Mango i Inditex. Posteriorment, va seguir la seva carrera en Mercadona com a responsable de compres, on també ha liderat altres projectes de gestió i d'expansió internacional.

Mercadona va impulsar a la fi de l'exercici passat la seva aposta pel projecte online de la companyia amb la renovació de la seva pàgina web, presentant una plataforma més moderna, visual i dinàmica. La cadena de supermercats de Juan Roig, que lidera la quota de mercat del sector, també està al capdavant del ecommerce del sector, ja que un de cada cinc compradors per Internet ho fan al seu web i nou de cada deu llars van realitzar alguna compra a la seva pàgina web, segons les dades de la consultora Kantar WorldPanel.

Les vendes del canal online de Mercadona es van elevar un 8% en 2015, fins a aconseguir els 169 milions d'euros, una xifra que representa menys d'un 1% de la facturació total de la companyia, que va ser de 20.831 milions d'euros.


Comentaris

envia el comentari