IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

El CNI hauria pagat a Bárbara Rey per ocultar els vídeos privats amb el rei Joan Carles

Després de moltes especulacions, rumors i llegendes surt a la llum la veritable raó del silenci de l'actriu

Imatge d'arxiu de Joan Carles. | Cedida

Molt s'ha parlat del tipus de relació que mantenien l'actriu espanyola Bárbara Rey i el monarca emèrit Joan Carles, però mai han sortit a la llum proves que demostressin res entre tots dos. Però sembla que la veritat comença a aflorar. Segons pública en exclusiva Ok Diario, espies del CNI van dipositar entre 1996 i 1997 en un banc de Luxemburg quantitats milionàries de diners per a l'actriu a fi que la murciana no descobrís les relacions que, des de l'inici de la Transició, mantenia amb el Rei emèrit i no difongués uns vídeos privats on apareixen tots dos. 

En aquest sentit, els agents haurien obert un compte bancari el 25 de setembre de 1996 en el Kredietbank Luxembourg a la qual van transferir, tres mesos després, una primera quantitat de 26,3 milions de pessetes (uns 160.000 euros). Davant la publicació dels documents que acrediten aquestes informacions, Bárbara Rey ha respost que mai es va beneficiar d'aquests diners ni va tenir al seu nom un compte a Luxemburg.

Imatge d'arxiu de Bárbara Rey. | Cedida

 

«Si algú la va obrir i la va utilitzar sabrà què va fer amb els diners. Mai he estat a Luxemburg en aquest banc. Jo no sé res ni vull ficar-me en embolics. Ja m'han fet massa mal», assegura l'actriu. El que sí reconeix la murciana és que en aquelles dates va mantenir una reunió amb un agent del CESID que li va proposar el seu silenci i seguretat a canvi de diners. L'intermediari-espia va ser enviat per un amic íntim del Rei.


Comentaris

envia el comentari