El comentari del treballador d'un hospital que va indignar la mare d'una nena

El comentari va esfereir la mare

La nena va haver de rebre punts de sutura. Foto: Cedida

Indignació la que va mostrar Merritt Smith quan, en haver de dur la seva filla de 4 anys al metge després que un company de l'escola la colpegés, el personal que la va atendre li fes un comentari que no li va fer gens ni mica de gràcia. Segons recull UPSOCL, la nena presentava una ferida que necessitava punts de sutura i la seva mare la va dur a l'hospital de Columbus a Ohio. Allà, el qui les va atendre al taulell va dir-li una cosa que ella no podia creure. Per això, en arribar a casa va explicar-ho a través de la xarxa.

«Estimat home del taulell de registre de l'hospital de nens, estic segura que vostè no creu en el que acaba de dir. Tan aviat com ho vaig escoltar vaig saber que és aquí on tot comença. Aquesta declaració crea el to per trobar acceptable una manera de coqueteig feridor. La meva filla de quatre anys sap "Així no és com li hem de mostrar a algú que ens agrada. Aquesta no va ser una decisió correcta". En aquest moment, ferida i en un lloc nou, preocupada perquè li fessin les sutures, eres la persona que necessitàvem que ens ajudés i les teves paraules de consol portaven el missatge que el qui t'estima pot fer-te mal. No, no permetré que aquest missatge sigui acceptat. No permetré que ressoni més fort que "així no és com li hem de mostrar a algú que ens agrada". En aquest taulell tu estàs en una posició d'influència, te n'adonis d'això o no. Vas pensar que feies que aquell moment fos menys greu. És temps de prendre la responsabilitat pels missatges que la societat dóna als nostres nens. No li diguis a la meva filla de 4 anys que necessita sutures perquè un nen de la seva escola la va colpejar "Aposto que li agrades". No».

Tot i el missatge, la mare va voler aclarir que sabia que el noi no ho havia fet amb males intencions i que el seu desig no era que el fessin fora. A més, explicava que sabia que l'hospital al qual va anar era de gran ajuda per als ciutadans però que havia d'expressar el que sentia. Per aquest motiu, van donar resposta al missatge d'Smith.

«Agraïm als membres compromesos de la nostra comunitat estar treballant sempre a favor dels nens i les famílies —compartim i valorem el seu compromís de ser sempre una veu positiva—. Som conscients del comentari fet per un membre del nostre equip a una família que anava en recerca d'atenció mèdica. Tot i que sabem que el comentari no es va fer amb mala intenció, volem disculpar-nos i expressar que això és el que ens preocupa seriosament. Aquest comentari no representa la filosofia de la nostra institució. Des del dimarts 6 d'octubre que ens hem posat en contacte amb la família i amb l'empleat per comprendre la situació i prendre mesures perquè això no torni a succeir. Gràcies de nou pel seu suport i la seva preocupació —apreciem sincerament la compassió que es demostra en aquesta comunitat diàriament».


Comentaris

envia el comentari