ÚLTIMA HORA

Sanitat confirma més de 8.500 nous casos de coronavirus des de divendres

ÚLTIMA HORA

👑 Joan Carles I decideix marxar d'Espanya

El comentari més desafortunat d'Ortega Cano

El torero ha dit que «és un atropellament cap a la meva persona»

José Ortega Cano, en una imatge d'arxiu. | Vanitatis
 

José Ortega Cano ha volgut acabar amb les especulacions sobre el seu passat, present i futur, i resoldre d'una vegada per totes els rumors dels últims dies: l'embaràs de Michu, les seves desavinences amb Rocío Carrasco, les declaracions d'Amador Mohedano en les quals dóna la cara per ell assegurant que ell i la seva germana, Rocío Jurado, van ser feliços mentre van estar junts, la suposada aversió que tenien la família cap a Fidel Carrasco o la seva suposada mala relació amb María Teresa Campos i la seva filla Terelu.

En una entrevista a Chance, Ortega Cano va ser preguntat sobre l'actitud d'Amador Mohedano, que va defensar-lo a ell fa dues setmanes al plató de Sálvame Deluxe. Cano va afirmar que «en realitat jo no he fet res perquè em defensin. S'està parlant d'una història que no em pertany, és un atropellament cap a la meva persona i cap a la meva vida».


La metàfora «és un atropellament cap a la meva persona» ha aixecat polèmica, ja que acaba de sortir de la presó per atropellar una persona sota els efectes de l'alcohol. El desafortunat comentari ha causat una gran controvèrsia, al marge de la seva situació actual, i alguns usuaris de Twitter han aprofitat per riure's de les declaracions.


Comentaris

envia el comentari