IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El consum de menjar ràpid pot arribar a generar problemes cerebrals

Científics australians van descobrir-ho

Les afectacions generades pel menjar ràpid poden superar el que fins ara es coneixia. Foto: Cedida

Cada dia apareix alguna nova informació al voltant del menjar ràpid que vol fer-nos plantejar si realment n'hem de consumir o no. Segons recull Infobae, «estem generant nosaltres mateixos un gran enemic per al nostre organisme». I és que, una nutricionista indica que les conseqüències d'aquest consum a llarg termini poden ser hipertensió, obesitat, diabetis...

Tal com expliquen, el menjar ràpid seria com col·locar una «bomba» dins el nostre cos que, amb el temps, s'activaria. Tot i així, els experts també parlen de «consum en excés» d'aquest tipus d'aliments, ja que estan carregats de greixos saturats, calories, colesterol, sucres refinats i sodi. En aquest sentit, pel que fa als danys que pot causar aquest tipus d'alimentació, un estudi de la Universitat de Nova Gal·les del Sud d'Austràlia, ha descobert que l'afectació pot arribar fins i tot al cervell.

En la investigació, es va veure com les rates que consumien moltes greixos i sucre tenien problemes de memòria i que, fins i tot, se'ls inflamaven algunes zones del cervell que van lligades a la memòria espacial. A més, el 2014, els mateixos científics apuntaven que, el menjar ràpid impedeix que, biològicament, una persona millori la seva dieta.


Comentaris

envia el comentari