IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El Corte Inglés busca 8.000 persones per treballar aquest estiu

Els grans magatzems busquen reforçar la seva plantilla de cara a les rebaixes i cobrir les vacances dels seus treballadors

El Corte Inglés preveu incorporar 8.000 persones a la seva plantilla. | Cedida

S'aproxima la campanya d'estiu i, amb ella, les contractacions i la demanda d'empleats. Una època que resulta d'allò més interessant per a molta gent, ja que les possibilitats de trobar feina durant aquests mesos augmenten considerablement gràcies a la gran quantitat d'ofertes de treball que es publiquen. És el cas de Carrefour, que busca reforçar el seu personal i té previst contractar més de 6.700 persones, i el de Mercadona, que ha contractat més de 7.000 persones per treballar durant l'estiu. 

Tampoc no es queda enrere El Corte Inglés. Els grans magatzems busquen personal per reforçar la seva plantilla de cara a les rebaixes, una època de molta feina per al sector, per la qual cosa han iniciat un procés de selecció en massa per fer contractacions als diferents centres que té per l'Estat espanyol i preveu contractar fins a 8.000 persones a la seva plantilla, segons informa 'El Confidencial'. 

Com ja és habitual, el personal de reforç estival cobrirà els llocs de venda i atenció al client principalment, dins de les diferents àrees: moda, complements, electrònica, oci, esports, jogueteria i alimentació, entre altres. Serà el pròxim 1 de juliol quan comencin les rebaixes, i per això El Corte Inglés realitzarà aquestes contractacions de forma imminent. L'estiu de l'any passat, l'empresa va contractar 5.200 persones, unes 2.200 menys de les que té previst incorporar aquest 2017.


Comentaris

envia el comentari