El despertador que t'aixeca cada matí amb un orgasme

Sortirà a la venda el pròxim mes d'octubre, tot i que ja es pot reservar. El preu és de 69 lliures la unitat

El sistema funciona com un despertador convencional | Little Rooster

 

Despertar cada dia amb un orgasme. Aquest és l'objectiu de l'empresa britànica Little Rooster. La companyia ha creat un despertador-vibrador per provocar aquest estímul als seus clients. L'artefacte compta amb dues parts, el propi despertador amb rellotge digital i una zona amb forma fàl·lica per col·locar-la sobre el clítoris. Per utilitzar-lo només s'ha de programar a l'hora desitjada. Segon la companyia, és molt còmode i no es nota durant la nit.

El despertador està equipat amb 27 nivells silenciosos, 30 nivells de potència que creixen progressivament i diferents maneres de vibració que estimulen el clítoris i els llavis vaginals. Per aconseguir la forma adequada de l'aparell, el seu creador va provar 300 prototips amb més de 30 dones amb diferents tipus de físic.

El vibrador-despertador no és un invent nou, ja que Little Rooster ja havia comercialitzat aquest tipus de despertadors al 2014. Ara, la companyia ha anunciat que tornarà a llançar-los al mercat a l'octubre, encara que ja es poden reservar a través de la seva pàgina web a un preu de 69 lliures la unitat, uns 80 euros.

Així es col·loca el despertador-vibrador | Little Rooster


Comentaris

envia el comentari