El director de l'Hospital Taulí de Sabadell fa fora la directora d'Urgències

El director general del Consorci de la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, Joan Martí, ha estat qui ha pres la decisió

El director de l'Hospital Taulí de Sabadell cessa la directora d'Urgències. | CatalunyaDiari.cat

El director general del Consorci de la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, Joan Martí, ha cessat la directora d'Urgències, María Luisa Iglesias, i de forma immediata es cobrirà la plaça vacant. Així ho ha informat un comunicat intern a la plantilla on s'anuncia que des del passat dia 17 Iglesias ha deixat d'exercir la direcció de les Urgències i de manera temporal serà assumida per tres coordinadors mèdics i la cap d'àrea d'Infermeria, Pepi Ramírez. 

Fonts de l'hospital han confirmat el cessament de la directora d'Urgències, que portava una dècada en el càrrec, però han declinat fer declaracions sobre aquest tema, mentre que diversos treballadors han assegurat que se n'ha decidit prescindir per la mala gestió del servei. Han recordat que aquesta tardor i hivern aquest servei s'ha col·lapsat. A més, al febrer es va dur a terme una manifestació amb més d'un miler de persones per la saturació permanent de les Urgències del centre com van dir alguns dels organitzadors de la mobilització. Després d'aquesta situació, el conseller de Salut, Toni Comín, va visitar l'hospital el passat mes de febrer per conèixer de primera mà l'estat de les Urgències.


Comentaris

envia el comentari