El discret retorn a la feina d'Inma del Moral: després d'anys d'inactivitat, torna renovada i amb nous projectes

Va ser un dels rostres de moda del nostre país fins que Patricia Conde li va prendre el lloc a 'El Informal', desapareixent gairebé del tot

Inma del Moral s'ha tornat a deixar veure pels 'sets' de televisió. | Cedida

Inma moral és una de les nombroses cares oblidades de la història televisiva del nostre país. Va collir grans èxits a la fi dels 90, gràcies a 'El Informal', un reconegut programa humorístic que va néixer i va morir a la graella de Telecinco. Compartia espai amb Javier Capitán i Florentino Fernández i li va acabar de donar el toc 'chic' a un programa que ja de per si mateix era bastant rodó. El seu paper, el de noia insolent i mordaç que fa sentir incòmodes a les figures més il·lustres o els personatges més coneguts de l'actualitat, va ser heretat per tota una nova sèrie de reporteres com Patricia Conde, qui també va acabar substituint-la al programa. De fet, les trajectòries de Conde i del Moral no podrien ser més diferents: la primera va aconseguir perdurar i, fins i tot, encapçalar programes exitosos com 'Se lo que hicisteis' amb Ángel Martín, publicar un llibre i, fins i tot, posar veu a diferents personatges d'animació. En canvi, Inma del Moral, va desaparèixer durant gairebé vuit anys de la televisió després del sonat fracàs del 'late night' 'El Rayo', un programa que no va aconseguir quallar i que va desaparèixer en pocs mesos.

Del 2008 fins a l'actualitat ha anat fent petites i discretes feines: aparicions a pel·lícules —que li van valer un parell de Godoys, premis que parodien els 'Razzies' americans, destinats als pitjors actors—, el programa de zàping 'La guerra de los mandos' i el programa de ràdio 'Anda ya' de 'Els 40'. La seva sortida de la fama va ser orgànica i intermitent, i ella mateixa assegura que és feliç vivint apartada a la seva casa rural al costat de Juan Herrera i el seu fill de set anys, Thomas. Tot i això, potser és massa aviat per dir adéu a la seva faceta com a presentadora i actriu, ja que sembla que pot sorprendre'ns amb algun repunt. Així ho comenta també el mitjà 'Elegí mal día' que ens recorda que ha estat recentment vista a 'Cuéntame' interpretant a una jove prostituta, i l'any passat va participar al costat de Manuel Carrasco a la 'Gala Inocente' en una de les seves bromes.

El retrobament commemorava el 15è aniversari de 'El Informal' | Cedida

La notícia sobre com Inma del Moral sembla estar sent 'rescatada' dels oblidats de la televisió d'Espanya, va sortir arran d'una trobada que va tenir lloc el passat 5 de juny, on va coincidir amb els seus antics companys de 'El Informal' amb motiu de la presentació de la nova temporada de l'espai presentat per Florentino Fernández, 'Dani&Flo'. En aquest programa, van intercanviar anècdotes sobre el seu antic programa amb motiu del 15 aniversari de la seva estrena. També ha cridat molt l'atenció el seu gran canvi físic, sobretot, després de tants temps sense aparèixer de forma constant.

El canvi físic d'Inma del Moral. | Cedida

Comentaris

envia el comentari