El Facebook de la caçadora Mel Capitán s'omple d'insults després del seu suïcidi

La jove de 27 anys era una col·laboradora habitual de 'Jara y Sedal'

Mel Capitán amb un rifle de caza amb el seu gos | Cedida

Melania Capità, més coneguda a les seves xarxes socials com Mel Capità, va ser trobada morta el passat dimarts en una granja d'Aragó. Mel s'havia suïcidat per qüestions personals i no per les constants amenaces que ha rebut a través de les xarxes socials per part de grups animalistes, segons informa 'Heraldo'. La jove de 27 anys era una col·laboradora habitual de 'Jara i Sedal' i sovint compartia les seves experiències de caça al seu perfil de Facebook. Fa poc va publicar una imatge en la qual apareixia amb el seu gos i feia al·lusió a la calor d'aquella tarda. Aquesta publicació s'ha omplert de missatges després de la seva mort, alguns d'ells donant el condol i mostrant el suport a la família, encara que molts d'altres són insults i vexacions cap a la recentment morta. A continuació es mostren alguns exemples que ja han estat esborrats:

«Això de que fa calor ho diu perquè està a l'infern. Podreix-te allà i gràcies per deixar d'assassinar animals innocents per el teu ego i la teva covardia, ens has fet un favor a la humanitat! Adéu, adéu».

«Bé... una cabrona menys. Seria molt millor si seguissin el seu exemple tots els caçadors i li fessin companyia a l'infern».

«Està viva, no us preocupeu, el que passa és que ha deixat la caça i que ara està en el càsting de 'The walking Dead', va a fer de zombi la temporada que ve»

«Estava tan amargada que havia de pagar el seu odi matant animals innocents, encara sort que s'ha matat ella mateixa, l'única cosa bona que ha fet últimament».

«Chao Mel! Has fet un favor a la natura».

«Aquesta dona va col·laborar perquè aquest planeta fos un infern per als animals. Ara espero que ella es cremi a l'infern de Dante eternament per l'ànima de cada innocent que aquesta assassina va matar per esport. Al cap i a la fi sempre va ser una covarda. Només els covards es treuen la pròpia vida. Molt bo, un dimoni menys al món».


Comentaris

envia el comentari