El festival Circ Cric celebra 20 anys de la companyia de Tortell Poltrona al Montseny

La vuitena edició del festival va arrencar el passat diumenge
El festival Circ Cric celebra 20 anys de la companyia de Tortell Poltrona al Montseny | CatalunyaDiari.cat

La vuitena edició del Festival Circ Cric celebra des del passat diumenge els 20 anys d'existència i activitat al Parc Natural del Montseny de la companyia liderada per Tortell Poltrona. El festival, que s'allargarà fins al 8 de juliol, concentra la seva programació als caps de setmana i en prop d'un centenar de companyies d'arts escèniques catalanes i internacionals. El Circ Cric festeja dues dècades de vida sedentària, en les quals ha ofert espectacles de circ, teatre, música, dansa i humor, des que el 29 de maig del 1997 va obrir les seves portes a Sant Esteve de Palautordera. 

La companyia va estrenar el 9 d'abril 'Garranyics', un espectacle per a tots els públics al costat de Montserrat Trias en el qual reflexiona sobre les contradiccions i dislèxies de l'actualitat. El 15 d'abril tindrà lloc un concert familiar de Poltrona al costat de músics com Albert Pla, Raül Refree i Maria Rodés, entre d'altres, unes actuacions musicals que seguiran amb un concert de Joan Garriga i els Galàctics Mariatxis (29 d'abril) i Sopa de Cabra (27 de maig), aquest últim per 500 persones.

 

La programació del Festival Circ Cric comptarà també amb els espectacles de la companyia Pere Hosta (19 de maig), Matx de Pallassos (30 de juny) i la inclusió de dos espectacles creats per centres educatius d'arts escèniques: 'Projecte de mar a mar' i 'Low cost (in transit)'. El certamen tornarà a acollir el Festival Internacional de Pallasses, del 9 a l'11 de juny, amb una quinzena de companyies i més d'una trentena de pallasses.