El fill d'Ángel Nieto, Gelete: «Ara només quedo jo com a 'Ángel Nieto' i no m'agrada»

El fill gran de l'expilot i el seu germà Pablo han estat els primers a arribar al vetlatori
Gelete Nieto a la seva arribada al vetlatori del seu pare | Telecinco

 

Dos dels fills d'Ángel Nieto, Gelete i Pablo, han estat els primers a arribar al vetlatori de l'expilot, que va morir dijous després de patir un fatal accident de quad a Eivissa. Gairebé plorant, Gelete ha reconegut que se sentia molt emocionat per tot el suport que estan rebent per part de la societat, els mitjans i les autoritats, així com d'importants noms de l'esport. «Que parlin tant els esportistes d'aquesta talla del meu pare t'emociona, són amics. Estic molt emocionat i trist, he tingut una pèrdua irreparable», ha assegurat. «Ara tal sols quedo jo com a 'Ángel Nieto', i no m'agrada gaire», ha lamentat, explicant que el seu pare «ha estat un gran home, un gran pare i un gran esportista». «El més pare ha lluitat molt», ha destacat. 

Tot i mostrar-se visiblement afectats, els dos germans han atès els mitjans de comunicació que es trobaven allà, i han revelat que tenien intenció de trobar-se a l'hora de dinar amb la resta de familiars, per decidir què faran, ja que estan molt commocionats i afectats per la inesperada pèrdua. «Una vegada ens asseguem tota la família i acabem d'assimilar-ho tot bé, valorarem què farem», han indicat Pablo, que ha reconegut que el seu pare «s'ha de quedar dos dies més perquè, en ser un accident, li han de realitzar l'autòpsia». 

 

Pablo Nieto ha parlat amb la premsa  | Telecinco

 

D'aquesta forma, si bé encara no està confirmat com s'organitzarà tot, segons Gelete el més probable és que fàcil alguna cosa «més petita a Eivissa», ja que era una ciutat on l'expilot se sentia com a casa. Posteriorment, es traslladaran a Madrid: «Se li ha de fer un homenatge bonic, les institucions ens estan ajudant, i crec que als espanyols els agradarà veure el meu pare i estar amb ell en aquest moment. Entenem que serà a Madrid». D'altra banda, al setembre està previst que s'organitzi un «macrohomenatge» a la memòria d'Ángel Nieto.