IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El fill de Rocío Carrasco s'emociona en un homenatge a la seva àvia

La seva família va fer tot el possible per consolar-lo

Rocío eixugant les llàgrimes del seu germà. | Cedida

Aquest cap de setmana s'ha celebrat un acte d'homenatge a Rocío Jurado a la seva ciutat natal, Chipiona. Concretament, l'acte reinaugurava l'estàtua que es va aixecar en la memòria de l'artista, que l'han netejat i restaurat. Per aquest motiu, es va reunir pràcticament la família sencera a excepció de Rocío Carrasco, que fa molt temps que no es dirigeix la paraula amb la família Mohedano, segons informa Lecturas. Els encarregats de destapar-la han estat els dos néts de la cantant, Rocío i David, els dos fills que va tenir Rocío Carrasco amb Antonio David Flores.

En destapar l'estàtua, David va enviar un petó a la seva àvia i de sobte va començar a plorar desconsolat —cal destacar que quan Rocío va morir, ell només tenia set anys i mig. En el moment en què David es va posar a plorar, la seva germana Rocío el va abraçar immediatament per intentar contenir les seves llàgrimes. La seva àvia, Gloria Mohedano, i la seva germana, també van acostar-se a consolar-lo.

Rocío Carrasco fa més de quatre anys que no li dirigeix la paraula a la seva filla Rocío Flores perquè la jove va decidir marxar a viure amb el seu pare i la seva nova família després d'una forta discussió. Des de principis de l'estiu passat, David també va marxar a viure amb el seu pare.


Comentaris

envia el comentari