ÚLTIMA HORA

🍴 El Celler de Can Roca tanca les portes per casos de coronavirus entre els treballadors

El germà d'Angelina Jolie podria ser el causant de la seva separació de Brad Pitt

Mitjans nord-americans asseguren que el noi vivia completament enganxat a la parella

L'actriu i el seu germà fent-se un petó a la boca a la catifa vermella dels Oscar 2000. | Cedida

El d'Angelina Jolie i Brad Pitt, és clar que és el divorci de l'any i el que més polèmica ha causat en molt temps. La parella, que anunciava la seva separació el passat mes de setembre, no para de protagonitzar portades i rumors. Ara, mitjans nord-americans apunten que el veritable causant de la ruptura entre els 'brangelinos' seria, James Haven, el germà de l'actriu. Pel que sembla tots dos mantenen una relació «estranya» i «xocant».

El periodista Ian Halperin, que està preparant un documental sobre la vida de la ja exparella, assegura: «James estava tan prop d'ells que pràcticament vivia a casa seva i era un membre més de la seva família. Brad va aguantar durant molts anys fins que no va poder més». Per obtenir aquesta informació, Halperin, afirma haver parlat amb el cercle més íntim de la parella i amb exmembres del personal domèstic.

L'any 2000, els germans van ser fotografiats en la catifa vermella dels Oscar fent-se un petó a la boca, la qual cosa va aixecar moltes polèmiques. «És difícil comprendre perquè Pitt va acceptar tenir al seu cunyat vivint a casa quan és un fet ben conegut i documentat que els dos germans tenien una relació molt estranya» explica el periodista.

James Haven, vivia a casa del matrimoni. | Cedida

 

Després d'aquest escàndol, els germans van explicar que no existia cap tipus d'atracció sexual i que es tractava d'una simple mostra d'afecte. «El dia del petó va ser el primer dia que la mare dels actors, Marcheline, va ser tractada pel càncer que patia. Els dos van estar tot el dia junts a l'hospital. Ells estaven molt units a la seva mare», va explicar una font al mitjà nord-americà Radar».

«Era bastant peculiar, es feien petons, abraçades, gairebé com una relació paral·lela de parella», va dir Ian Halperin, autor d'algunes de biografies èxit de vendes com la de Céline Dion, Kurt Cobain o Michael Jackson. Segons Halperin, Jolie i Haven van continuar tenint una connexió «singular» entre si, la qual cosa va portar a Pitt a donar-li a la seva esposa un ultimàtum: «ell o jo».


Comentaris

envia el comentari