INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

El govern espanyol destinarà 400 milions d'euros a l'autovia B-40, entre Terrassa i Granollers

Soraya Sáenz de Santamaría també assegura que el referèndum de Puigdemont «no se celebrarà»
El govern espanyol invertirà 400 milions d'euros en una autovia catalana | Cedida

 

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha anunciat aquest dimecres que l'Executiu invertirà 400 milions d'euros a un tram de l'autovia B-40, entre Terrassa i Granollers. Sáenz de Santamaría ha explicat que el Govern iniciarà la publicació del contracte d'estudis per la construcció d'uns 35 quilòmetres, i ha volgut destacar els «esforços clars i concrets» de l'Executiu en matèria d'infraestructures, amb especial atenció a Catalunya. A més, segons 'Crónica Global', al juliol s'inaugurarà el tram de l'autovia A-14, entre Lleida i Rosselló, que ha comptat amb una inversió de 53 milions d'euros i, abans de l'estiu, també es reprendran les obres a l'estació de La Sagrera de Barcelona.

La vicepresidenta també ha volgut avisar Carles Puigdemont que el referèndum «no se celebrarà». «Poden anunciar aquell referèndum les vegades que vulguin, i convocar els actes que vulguin. Aquell referèndum no se celebrarà», va dir durant un acte on també van assistir el conseller de Territori, Josep Rull i la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat. Sobre Junts pel Sí, Sáenz de Santamaría ha dit que «com més sols estan, més radicals es tornen», i ha volgut deixar clar que el Govern «actuarà quan hagi d'actuar».Comentaris

envia el comentari