El gran nombre de pretendents que han passat per 'MYHYV' demostra la poca intenció que tenen d'enamorar-se

El programa està perdent audiència
Al llarg dels anys, han estat molts els pretendents que han passat per  'Mujeres y Hombres y Viceversa' | Telecinco

 

El programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa' de Telecinco no està vivint un dels seus millors moments, i ja porta diversos mesos amb un important mal de cap per a intentar descobrir per què s'està produint un descens tan important i destacat de la seva audiència. Per això mateix, es va arribar a dir que el programa presentat per Emma García podia desaparèixer de la graella televisiva, tot i que sembla que, per ara, Mediaset vol mantenir l'espai fins a final d'any. Ara bé, la cosa no sembla millorar, ja que mentre tracten de veure si es carreguen o no algunes proves, opten per 'tronistes' coneguts o per aquells que volen els fans del programa. Per això mateix, han ignorat una part essencial d'aquest tipus de programes: fer un bon càsting de pretendents, perquè no busquin tan sols fama i diners.

Un fet que s'ha demostrat clarament amb una pretendenta de Christian, Cristina, que ha aparegut en el programa 'First Dates' a la recerca de l'amor, mentre Telecinco emet encara capítols d'ella a 'MYHYV' intentant conquistar el jove. Una situació que deixa clar el seu afany per estar a la televisió i fer-se famosa. Un altre clar exemple va ser la pretendenta de Joni, anomenada María José, que es deixava veure besant-se a la seva cita a 'First Dates' amb un altre noi. A més, cal tenir en compte el gran nombre de confidències que han etzibat moltes pretendentes i 'tronistes'. I és que, mentre duien a terme l'enregistrament del programa, estaven mantenint trobades íntimes amb altres joves fora del programa.

 

En poc temps es va descobrir que Joni va mantenir relacions sexuals amb una altra noia, com també va passar amb Labrador, o que Albert i Andrea es veien junts i regirats fora del programa. A més, qui no recorda que el pas de Rhym va ser un complet desastre, perquè ja tenia parella fora de Telecinco. Com si tot això fos poc, dos dels assessors de l'amor que van formar part del programa en els seus inicis com Pipi Estrada i Nacho Montes no han tingut pèls en la llengua, i han parlat de forma oberta de l'existència d'un guió que regiria l'actuació dels 'tronistes' i les pretendentes, per molts sentiments que puguin sorgir entre ells. Sembla que tanta manipulació ha acabat danyant un programa que en els seus inicis batia rècords d'audiència tots els migdies.Comentaris

envia el comentari