El Grup de Patrimoni de l’Hospitalet organitza una ruta per conèixer la història del barri de la Florida

L’activitat es realitzarà el proper dissabte 11 de febrer i forma part del cicle de passejades organitzat per l’associació per recollir informació i donar a conèixer el patrimoni històric de l’Hospitalet

El Grup de Patrimoni de l’Hospitalet organitza una ruta per conèixer la història del barri de la Florida. | Google Maps

El Grup de Patrimoni de l’Hospitalet de Llobregat organitza el proper dissabte 11 de febrer una ruta pel barri de la Florida per recollir informació sobre el patrimoni de la ciutat i donar a conèixer la seva història, en el marc del cicle de passejades que l’associació va començar el passat mes de novembre amb una caminada per l’àrea de Santa Eulàlia.

  

La ruta començarà a les 11 del matí a la sortida del metro de la Florida més propera a la plaça dels Blocs de la Florida i està previst que duri unes dues hores, on es recorreran els diferents carrers del barri amb l’objectiu de reflexionar sobre el valor del patrimoni històric de la zona. En aquest sentit els organitzadors han recomanat portar fotografies antigues de la Florida per analitzar-les durant la visita i comprovar els canvis urbans que s’han dut a terme en les últimes dècades.


El Grup de Patrimoni de L’Hospitalet és una associació de persones i entitats que tenen com a principal objectiu conèixer, donar valor i divulgar el patrimoni de la ciutat, així com  col·laborar amb la seva preservació i conservació. Per a més informació, consulteu la pàgina web patrimonilh.org.


Comentaris

envia el comentari