ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

El Hombre de Negro explica per què deixa 'El Hormiguero' després dels nombrosos rumors que han aparegut

El programa d'Antena 3, liderat per Pablo Motos, ha perdut a aquest col·laborador estimat pel públic després d'onze anys en antena

Pablo Ibañez, nom real d'El Hombre de Negro, ha decidit deixar el programa després d'onze anys de col·laboració.| Antena 3

Aquesta setmana 'El Hormiguero' feia pública una notícia que ha sorprès molts dels seus seguidors: El Hombre de Negro abandona el programa després d'onze anys de col·laboració. Aquest fet inesperat ha generat molts rumors i comentaris. I és que Pablo Ibañez, nom real d'aquest personatge, s'havia convertit en un dels col·laboradors més estimats del xou liderat per Pablo Motos.

La polèmica sortida d'Ibáñez no ha trigat a crear diversos rumors, sobretot perquè feia una setmana que es trobava de baixa per una lesió al genoll causada per un dels experiments del programa. «Havia de caure d'esquena, però no», va explicar en el seu moment. Així doncs, molts mitjans es van aventurar a assegurar que aquest ensurt va ser pel cansament acumulat.

Ara, el representant de l'artista ha sortit per defensar-lo i ha assegurat a 'ESdiario' que El Hombre de Negro abandonava 'El Hormiguero' perquè «té projectes musicals i televisius que vol desenvolupar i un programa que necessita tant de temps no l'hi permetia». A més, Ibañez ja treballava en altres projectes com la seva pròpia línia de roba o la seva col·laboració amb la Fundació Jugaterapia, que recull i reparteix consoles per les àrees d'oncologia infantil dels hospitals espanyols. Sobre el projecte musical el representant només ha volgut dir que es tracta d'un projecte «molt important» però no n'ha revelat més detalls.


Comentaris

envia el comentari