IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

El joc de la «molla», una nova i perillosa pràctica sexual

La «ruleta sexual» s' ha començat a estendre entre els joves de Madrid

Alerta mèdica a Madrid per el joc de la «molla» | Fotolia

El joc de la «molla» s'ha convertit en una nova pràctica sexual entre els joves. En aquest joc hi participen un grup de nois i noies, ells es col·loquen amb les cames estirades i els calçotets baixats a terra i elles s'asseuen damunt seu forçant la penetració sense preservatiu. Als 30 segons canvien de parella successivament fins que un dels nois ejaculi i perdi el joc.

Un vídeo gravat fa uns mesos s'ha filtrat i mostra a uns joves en un pis de Fuenlabrada (Madrid) mentre juguen a la «molla». Encara que no és una moda molt estesa entre els adolescents madrilenys, aquesta pràctica existeix i es fa amb més freqüència del que es pot imaginar. Segons explica El Mundo, la policia de la capital de l'Estat sospita que es part d'un joc que ha arribat des de Medellín (Colòmbia) i durant el 2016 almenys quatre noies s'haurien quedat embarassades amb aquest joc. 

Els experts apunten que han augmentat els casos d'adolescents amb malalties de transmissió sexual i que han passat d' «atendre dos o tres casos a l'any a tenir deu menors en un trimestre, una barbaritat», ha explicat a El Mundo Pilar Lafuente, ginecòloga de l'Hospital la Paz de Madrid. Els joves no són conscients del perill que suposa aquest joc, com són els embarassos no desitjats i les malalties. A més, per als nois també pot suposar posteriors problemes d'erecció i en el cas d'elles, el dolor de ser penetrades sense estar excitades pot causar esquinçaments i ferides.


Comentaris

envia el comentari