El jove ballarí català Guillem Cabrera presenta el seu llibre 'Quan els peus són les teves ales'

Té 13 anys i estudia a la Royal Ballet School de Londres

 

Guillem Cabrera és un jove ballarí de 13 anys de Sant Salvador de Guardiola, al Bages, que estudia en una de les escoles de dansa més reconegudes del món, la Royal Ballet School de Londres. Ara, en Guillem ha publicat un llibre que narra com, des que als 11 anys va poder entrar en aquest prestigiós centre, ha perseverat i treballat per aconseguir el seu somni. El llibre es diu 'Quan els peus són les teves ales' i explica l'odissea que va significar per a la família Cabrera aconseguir que el Guillem pogués estudiar a Londres.
Els estudis especialitzats d'aquest jove ballarí suposen un cost de milers d'euros, als quals la família del Guillem no podia fer front. Per això tota la família Cabrera va treballar, va buscar finançament i va negociar amb la Royal Ballet School per poder aconseguir que el jove pogués fer realitat el seu somni. Ara, amb 13 anys, el Guillem està acabant el segon curs a l'escola i preparat per començar el tercer. Segons explica 'Regió 7', espera amb il·lusió les vacances de Setmana Santa per anar amb la seva família a la Vall d'Aran.
 
 
El llibre, que el Guillem ha publicat amb l'edició del periodista manresà Marc Cornet, explica la història del ballarí des del moment en què una professora convidada a l'escola de ballet on el jove estudiava va proposar als seus pares que es presentés a les proves d'accés a la Royal Ballet School. 'Quan els peus són les teves ales' relata a dues veus, la del Guillem i la del seu pare, tota l'aventura a Londres fins al final del primer curs a la prestigiosa escola.