IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El líder taxista que ha col·lapsat Barcelona

Alberto ‘Tito’ Álvarez és un dels caps visibles de l’associació Elite Taxi

Moment en què els taxis van començar la seva marxa al Prat. | Europa Press.

Alberto ‘Tito’ Álvarez és la cara visible de Élite Taxi Barcelona i amb el seu discurs combatiu va aconseguir un èxit rotund en «l’operació cargol», una marxa lenta per les rondes de la ciutat de Barcelona on van participat més de 4.000 taxistes y que va provocar al migdia, d’aquest passat dilluns, més de disset quilòmetres de retenció entre la Trinitat i la Zona Franca, i 11 quilòmetres més a la Ronda de Dalt, segons ha informat la Guàrdia Urbana.

Les seves reivindicacions són, per exemple, que es respecti el carril bus y es mantingui net, o que la competència deslleial en forma de llicències VTC compleixi la llei. Per això, en el seu discurs combatiu a través d’un missatge de veu, el taxista demanava a la resta: «Demà, el taxi de Barcelona vol donar un cop d'efecte molt fort (...) el taxista de a peu està enrabiat (...) No deixarem que ens trepitgin més. No deixarem que li perdin el respecte a les nostres famílies. Defensarem als nostres, a la nostra manera de vida (...) Demà farem mal, ho sabem, però no s'ha fet amb mala idea. Si no s'hagués fet a les 6 del matí i no hagués entrat ni Déu a la ciutat (...) Si no compleixen els compromisos ens anirem a una vaga en el Mobile World Congress, bloquejarem la fira del mòbil i punt, i si hi ha danys col·laterals ho sentim molt, però de nosaltres ¿qui collons es preocupa? (...) Quan surten els metges tothom els dóna suport, quan surten els professors tothom els dóna suport. Però de què es mantenen tots els serveis públics? Dels impostos, dels quals els taxistes els paguem religiosament (...) No volem més VTC, aquí s'han acabat les paraules (...) I el que no vulgui sortir i vagi a treballar deixeu-, tant és, és un puto desgraciat i un puto esquirol (...) Déu vulgui que no passi res, però si passa, el culpable no serà el que fa la marxa lenta». A continuació podeu escoltar l’audio sencer.

Per això mateix, el seu portaveu, afirma que no posseeix una llicencia pròpia sino que es treballador, que ha agafat força durant els últims anys davant d’altres organitzacions més moderades. Aquest grup es va fer famós pel seus mètodes contra l’empresa UBER, durant el 2014, quant la companyia va intentar fer fallida la legislació de transport espanyol proposant viatges entre particulars amb l’empresa, tal com explica Voz Populi. En aquella ocasió es van produir moments desagradables com quant diversos taxistes ebris van amenaçar y agredir a un conductor d’aquesta empresa per la ciutat. La seva força actual es tan gran que ja s’han erigit com la major representació del sector a la ciutat de Barcelona.


Comentaris

envia el comentari