ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

El metro es podrà pagar amb el mòbil a partir del 2018

El sistema T-Mobilitat integrarà tots els títols de transport en un de sol, que calcularà el preu a pagar d'acord amb l'ús que se'n faci

Els diferents títols de transport públic desapareixeran amb el T-Mobilitat. | Cedida

A partir del 2018 podrem viatjar en transport públic per Barcelona i la seva àrea metropolitana amb un nou títol de transport, la T-Mobilitat. Aquest nou sistema de pagament estarà integrat al telèfon mòbil o amb una targeta sense contacte i pagarem més o menys en funció dels quilòmetres que viatgem i de la freqüència que l'utilitzem. Aquest és el nou projecte que la Generalitat presentarà avui al Mobile World Congress, segons ha informat RAC1.

Aquest nou sistema permetrà calcular el preu del bitllet de manera personalitzada. Cada usuari pagarà en funció de la seva rutina: dels quilòmetres recorreguts i de la freqüència amb què faci servir el transport públic, amb bonificacions per recurrència o en episodis de contaminació atmosfèrica. En aquest sentit, tots els títols de viatge vigents actualment quedaran reduïts en un de sol. Tot i que entrarà en funcionament a partir del 2018, només ho farà a Barcelona i rodalia, estenent-se a la resta del país posteriorment.


Comentaris

envia el comentari