El millor remei casolà per a la tos i els mocs

Una forma natural i efectiva per combatre el refredat

Remei natural amb mel i oli de coco | Cedida

Els xarops que podem trobar a les farmàcies contenen codeína i dextrometorfano. Per la seva banda, la codeína té una gran varietat d'efectes secundaris com la somnolència, l'atordiment o els marejos entre molts altres. A més, aquests efectes empitjoren si es barregen amb la presa d'altres medicaments que tracten els mocs als pulmons o la congestió nasal. És per això, que et proposem un remei casolà, fet d'ingredients naturals que també resulta una forma efectiva per combatre el refredat.

El principal és crear una pasta feta a partir de mel, oli de coco i farina per aplicar-te-la durant la nit al pit. D'una banda, l'oli de coco és ric en àcid láurico que permet dissoldre la protecció dels virus als atacs del sistema immunològic. I d'altra banda, la mel s'utilitza de forma habitual per alleujar la picor de gola o la tos.Els ingredients que es necessiten són:

- Mel orgànica

- Oli de coco

- Farina

- Draps

- Cinta adhesiva mèdica (opcional)

La preparació és molt senzilla, només hem de barrejar una cullerada petita de farina amb una mica de mel i després afegir-li una mica d'oli de coco calent. Per aplicar-ho de forma efectiva hem de mullar un drap net amb aquesta barreja i col·locar-ho al pit. Per assegurar-te que no es mogui pots subjectar-ho amb una cinta adhesiva mèdica. Així doncs, ens la deixem posada durant tota la nit per obtenir millors resultats. En el cas dels nens, cal destacar que és recomanable que es deixi només durant un màxim de dues o tres hores.


Comentaris

envia el comentari