El missatge d'un treballador del Mc Donald's que tothom hauria de llegir

En Mike Waite esclata i explica com se sent

Un treballador del Mc Donald's Foto: cedida

En Mike Waite és un treballador de Mc Donald's que ha decidit explicar la seva experiència a Facebook després de rebre crítiques i burles per la seva feina. El portal Adolescents.cat es feia ressò del text que va escriure, que val la pena de llegir:

«Avui ja he tingut suficient de les crítiques de la gent. Deixeu-me ser clar. SÍ, treballo a McDonald's i faig gairebé 50 hores a la setmana. Per què? No perquè no tingui aspiracions, motivacions i intel·ligència... Sinó per tot el contrari... Perquè en uns mesos, com un gran número de persones amb les quals treballo, tornaré a l'educació superior. McDonald's té aquesta reputació tan poc infundada actualment. Cada persona amb la qual treballo té la seva pròpia història i tots ells es deixen la pell en un treball que és molt dur per diverses raons... Molts el compaginen amb l'escola, la universitat, tenen família, han d'estalviar, etcètera.

Hi ha persones que seran pilots, advocats, dissenyadors, arquitectes, i persones que farien el que fos per treure la seva família endavant. Aspiro a ser com molta gent amb la qual treballo, que té fortaleses en sectors que tant debò jo tingués, que han superat situacions que jo mai podria superar.

En el passat he conegut i treballat amb gent rica en llocs de treball bons. Pocs d'ells tenen la resistència i l'ètica de treball que tenen els meus actuals companys.Per descomptat que McDonald's estarà en el meu CV, aquest treball ha impulsat els meus límits a tantes àrees! Sí, té els seus desavantatges, sí, els salaris poden ser dolents i sí, pot ser difícil, però cada treball té coses negatives i McDonald's no és una excepció.

Aquest treball no és el final de la meva carrera, sinó una part del meu inici. I ara, quina beguda desitjaria per acompanyar la seva comanda?"».


Comentaris

envia el comentari