El misteri al voltant del canvi físic de Gloria Camila des que està a 'Supervivientes'

És l'única concursant que no ha patit un canvi físic des que està a l'illa

El seu canvi no és tan dràstic com el dels seus companys | Telecinco

Passen els dies i els concursants de 'Supervivientes' van patint un canvi físic. La panxa de José Miguel va desinflant-se i Bigote Arrocet sembla no haver menjat en anys. Tots menys un concursant han patit un canvi físic des que estan a l'illa d'Hondures, tots menys Gloria Camila, i és que la jove està tan esplèndida com quan va començar el concurs.

Segons 'Mujer Hoy', Gloria Camila no ha patit canvis tan dràstics com els seus companys perquè la jove tendeix a la retenció de líquids. Ella es mou i, sobretot, es banya poc, encara que tots tenim un metabolisme que funciona de manera diferent al dels altres. I és que no hi ha exercici que ajudi més a cremar calories que moure's a l'aigua. Es tracta d'un immillorable exercici cardiovascular que obliga al nostre organisme a recuperar la temperatura corporal, de 37 graus. Com més temps estem a l'aigua —i més a l'aire lliure al Carib, on la temperatura ambient és molt alta—, més calories es consumeixen.

Independentment de cada metabolisme, no és el mateix buscar-se la vida per a menjar que esperar que el teu xicot t'ho doni fet, com fa Camila. Quan Kiko surti de l'illa per decisió de l'audiència, el més segur és que llavors es vegi un canvi en Gloria Camila. Sobretot si arriba a la final del concurs, que Telecinco ha decidit prorrogar una setmana més, fins al 23 de juliol.


Comentaris

envia el comentari