El Molino podria tancar les seves portes

La comissió d'Ecologia Urbana i Mobilitat de Barcelona va aprovar el passat dimecres una proposició que inclou estudiar la compra del teatre, que arrossega un deute de 6 milions d'euros.

El Molino arrossega un deute de 6 milions d'euros. | CatalunyaDiari.cat

La comissió d'Ecologia Urbana i Mobilitat de Barcelona va aprovar dimecres una proposició del Grup Municipal Demòcrata perquè el govern municipal elabori un pla integral d'intervenció i millora de l'avinguda del Paral·lel que inclogui estudiar la compra del teatre El Molino, que arrossega un deute de 6 milions d'euros i que podria tancar sense l'ajuda municipal. Segons va informar el partit en un comunicat, la proposició, que preveu que s'elabori un pla integral en els propers sis mesos, es va aprovar amb els seus vots, els de Ciutadans, ERC i PP, l'abstenció del govern municipal i el vot en contra de la CUP.

I és que segons informa 'Crónica Global', des que El Molino va entrar en concurs de creditors el 2013 es va començar a buscar un inversor per tal de vendre l'edifici i continuar l'activitat en règim de lloguer, però els administradors no han trobat cap oferta que els acabés de fer el pes. El principal deutor és el Banc Sabadell, amb qui es va firmar un conveni que va servir per liquidar una part dels 7,4 milions d'euros pendents, a més dels 600.000 euros que es deuen a l'Institut Català de Finances.


Comentaris

envia el comentari