El motiu de l'empipament de Melendi amb Manuel Carrasco a La Voz

A la presentació de la gran final del programa l'asturià va esbroncar al seu company

Melendi va esbroncar Manuel Carrasco a la presentació de la gran final de la Voz | Cedida

Fa uns dies que Manuel Carrasco va confirmar una de les notícies més boniques que et poden donar: ell i la seva parella, Almudena Navalón, seran pares, i des de llavors no han parat de rebre felicitacions. «Volia dir-vos una cosa molt especial i us ho explico de la millor manera que sé», va escriure Manu a les seves xarxes socials, compartint la cançó Desde aquí del otro lado, composta amb motiu de la gran notícia i dedicada al seu fill.

Moltes personalitats del món de la música, com David Bisbal, han volgut felicitar-lo a través de les xarxes per la seva nova condició de pare. A més, aquesta setmana s'ha fet la presentació de la gran final de la Voz, on els coaches es van reunir amb els finalistes per parlar de l'últim programa. Amb totes aquestes emocions, una mica de tensió havia d'haver-hi, i això es va manifestar amb els seus companys, concretament amb Melendi.

L'asturià es va mostrar una mica molest amb Manuel Carrasco: «M'haig d'enfadar amb Manuel. No pot ser que jo m'assabenti per la premsa que vostè serà pare», li va dir el cantant. El coach va esbroncar-lo per la manera en què va conèixer la notícia i li va dir davant de tots que «tenim un grup de WhatsApp per alguna cosa. Després envieu uns vídeos que...». Entre broma i broma, Manu es va defensar dient que «després dels últims vídeos no tocava aquesta notícia».


Comentaris

envia el comentari