IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

El motiu pel qual el cafè té un gust tan dolent a gairebé tots els bars d'Espanya

Les càpsules domèstiques fan que ara puguem gaudir d'un bon cafè

El motiu pel qual el cafè sap tan malament en gairebé tots els bars d'Espanya. | Framepool

Avui dia molts de nosaltres podem gaudir d'un bon cafè a casa gràcies a les càpsules i cafeteres d'ús domèstic, encara que no sempre ha estat així. Ara notem la diferència entre el cafè que ens fem a casa i el que ens serveixen als bars, que en la majoria dels casos no compleix les nostres expectatives. Les nostres sospites, no obstant això, no són infundades, i ara Consumo Claro ens ofereix una explicació lògica de per què el cafè sap tan malament a Espanya.

Hi ha dos motius principals: el primer és que s'utilitza la varietat Robusta, amb una alta acidesa i major amargor. Per això de vegades notem un cert regust de licor en el nostre cafè, encara que també pot ser que la tassa no s'hagi rentat abans. El segon motiu és que es barreja la varietat Robusta amb el gra torrefacte, afegint una densitat gens agradable. Per què s'utilitza aquesta varietat, si és de mala qualitat? Fàcil, resulta més econòmica i els clients estan ja acostumats al seu sabor.

Per si no fos poc, el cafè amarg suposa que hem d'afegir més sucre, amb tots els perills per a la nostra salut que això comporta. L'OMS, d'altra banda, ja ha advertit de la possible presència de substàncies cancerígenes en la varietat de cafè que es ven a Espanya. Una altra cosa més en la que estem en la cua d'Europa.


Comentaris

envia el comentari