El motiu per què no s'ha estrenat 'Me lo dices o me lo cantas', el nou programa de Jesús Vázquez

A més del presentador, Cristina Rodríguez, Nagore Robles i tots els participants es troben a l'espera

El nou programa 'Me lo dices o me lo cantas'. | Telecinco

El nou programa de Jesús Vázquez, 'Me lo dices o me lo cantas', està tardant més del que s'esperava a estrenar-se. Després que la cadena hagi posposat en diverses ocasions la seva estrena, cada vegada són més les possibilitats que es plantegen per a justificar el que passa. Entre elles, es troba l'estrena de 'Ninja Warriors', el nou programa de Pilar Rubio i Arturo Valls que busca el primer 'Ninja Warrior' d'Espanya en un concurs en què s'enfronten 200 candidats. Segons el portal 'cotilleo.es', l'estrena d'aquest nou espai hauria deixat en un segon pla el nou programa de Jesús Vázquez.

D'altra banda, el citat mitjà també apunta a una informació publicada per 'El Confidencial Digital', segons la qual ha sigut el mateix Paolo Vasile qui ha decidit posposar l'estrena a causa del seu caràcter perfeccionista. «Ho hauríeu de gravar sencer una altra vegada», hauria arribat a dir el directiu de Mediaset després de veure el primer programa de 'Me lo dices o me lo cantas'. Així mateix, aquestes declaracions podrien anar lligades a la notícia de l'abandonament de dues de les seves concursants, entre les quals es troba Carmen Alcayde.

Segons sembla, la col·laboradora va decidir abandonar per considerar que no estava a l'altura del programa; mentre que Corina Randazzo hauria decidit marxar per motius personals. Després de la seva marxa, l'equip ha apostat per Roser i Rocío Madrid, que seran les seves substitutes i, efectivament, suposem que el programa haurà de tornar-se a gravar de nou perquè hi apareguin aquestes dues noves concursants. 'Me lo dices o me lo cantas' va començar amb les gravacions a finals del passat mes de maig, ocasió en què Alyson Eckmann, una de les participants, va aprofitar per a desvelar alguns detalls del que es podria veure en el concurs. Al costat d'ella, també podrem veure Belinda Washingon, Xavier Deltell, Javier Martín, Hugo Salazar, Ken Apeldorn, Rebeca Pous, David Carrillo, Sergio Alcover i Nagore Robles.


Comentaris

envia el comentari