IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El nebot de Cristiano Ronaldo confirma que el jugador ha estat pare de bessons

Tot va passar en un programa portuguès, on van convidar a Katia Aveiro, la germana del futbolista, amb el seu fill de 7 anys

Cristiano Ronaldo amb el seu nebot. | Instagram

Els famosos intenten ser el més discrets possible respecte a la seva vida personal. Cristiano Ronaldo és un dels que més ho intenten. No obstant això, de vegades, els nens parlen massa. Segons informa 'Bekia', el nebot del futbolista ha confirmat els últims rumors sobre els dos bessons que han tornat a fer somriure el davanter. La revelació la va protagonitzar en un programa de la cadena portuguesa SIC. La direcció va facilitar a Katia Aveiro, la germana de Cristiano, que va ser convidada al costat del seu fill, uns cartells on figuraven «sí», «no» i «potser», perquè pogués respondre ràpidament a unes preguntes sobre aspectes de la seva vida i la seva família. La innocència del petit de set anys li va jugar una mala passada.

La presentadora del conegut programa va preguntar a la germana del futbolista: «S'ha vist augmentada la família? És tieta de bessons?». Katia, que ja havia vaticinat aquesta pregunta, va agafar el cartell de «potser». No obstant això, el nebot de Ronaldo, va agafar el cartell en el qual posava «sí», posant en un gran compromís a la seva progenitora. Intentant mantenir les bones formes, Katia Aveiro, avergonyida i dient-li al seu fill que «no podia jugar», va acabar dient: «No tinc res a dir que vostès ja no sàpiguen. Per una qüestió de respecte, no puc parlar pels altres. Crec que la gent ho entendrà. Si algú ha de parlar, no sóc jo».


Comentaris

envia el comentari