IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

El nen que va recordar la seva vida passada i va trobar el seu assassí

La història reforça la teoria de la reencarnació

El petit va ser capaç de recordar, fins i tot, on estava enterrat.

Una història que es va conèixer ara fa uns mesos ha servit per donar arguments a aquells que creuen les tesis de la reencarnació. Moltes persones a títol individual creuen en la continuïtat de les ànimes en cossos diferents, així com també moltes creences religioses, especialment les orientals. La història es va produir a Síria, ben a prop dels Alts del Golan. Un nen de 3 anys va explicar a la seva família que recordava que ell mateix havia mort després de ser assassinat amb un cop de destral al cap. El nen tenia una taca vermella al front, i els drusos (l'ètnia a la qual pertany l'infant) creuen que les taques de naixement estan relacionades amb la mort en vides anteriors.

Davant d'aquestes evidències, la família va seguir el costums establerts a la zona. Així, com que el nen ho recordava, van dur-lo a la casa de la seva vida anterior. Un cop allà va recordar el seu antic nom i l'antiga família va confirmar que aquesta persona havia desaparegut, i no en sabien res, quatre anys enrere. El nen, fins i tot, va ser capaç de recordar el nom del seu assassí, i el van anar a trobar, però ell ho va negar tot.

El més sorprenent, però, va ser quan va assenyalar el punt on havien enterrat el seu cadàver. Després de cavar, van poder trobar les restes mortals del seu cos en la vida anterior, cosa que va provocar que l'assassí no tingués més remei que admetre el crim. El doctor Eli Lasch va estar present durant tot el procés i el va explicar al terapeuta alemany Trutz Hardo, que el va recollir en un llibre sobre la reencarnació i els records dels nens.

Un misteri que genera més controvèrsia sobre si la teoria té fonament o no. I vosaltres, us creieu la història? Creieu que és certa la teoria de la reencarnació?


Comentaris

envia el comentari