IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El «no vull pagar» en un peatge de Sevilla a Cadis que ha triomfat a les xarxes socials

El vídeo, que mostra un conductor del Puerto de Santa María explicant el motiu pel qual no vol pagar, s’ha fet viral en poques hores

El moviment en contra dels peatges a les carreteres s'està estenent més enllà de les taules de negociació dels polítics i del gran episodi que es va viure a les autopistes catalanes l’any 2012. El conflicte segueix a l’ordre del dia i, pel que sembla, és habitual que alguns conductors demanin a les cabines de pagament dels peatges abstenir-se de pagar.

Tot i així, el web 'Señoras que' recull el cas d'un conductor del Puerto de Santa Maria. El noi, que està circulant per l'autovia A4 que uneix Sevilla amb Cadis, explica que està arribant a un peatge i que no té intenció de pagar perquè la llei li ho permet «i aquesta concessió hi és des de 1993 i ja està amortitzada, mentre tots els governs la segueixen renovant». Tot i així, sembla que la concessió podria acabar-se l'any 2019.

Així, el noi explica que només cal arribar al peatge i dir que un no vol pagar. Allà, t'han de deixar passar perquè, «el semàfor només indica que si hem pagat o no, no està regulat pel Reglament General de Circulació». Una explicació i una acció que s'ha viralitzat i que, en pocs dies, ja supera les 400.000 reproduccions.


Comentaris

envia el comentari