El nou CAP de Sant Boi de Llobregat començarà a funcionar el 13 de març

El Centre d'Atenció Primària Molí Nou entrarà en funcionament el 13 de març després d'una jornada de portes obertes per als ciutadans la tarda del dia 9, segons ha informat el Departament de Salut

El nou CAP de Sant Boi de Llobregat començarà a funcionar el 13 de març. | Europapress

El nou Centre d'Atenció Primària (CAP) de Sant Boi de Llobreg, el Molí Nou, entrarà en funcionament el 13 de març després d'una jornada de portes obertes per als ciutadans la tarda del dia 9, ha informat la Conselleria de Salut aquest dimecres en un comunicat. El centre, situat a la ronda de Sant Ramon, donarà servei a una població de 14.000 persones d'alguns barris de Sant Boi —Ciutat Cooperativa-Molí Nou, Parc de Marianao, nucli de Can Carreres, Camí del Llor i alguns carrers del districte 2—, el municipi de Santa Coloma de Cervelló —excepte el barri de Sant Roc— i La Colònia Güell.

Amb l'entrada en funcionament d'aquest nou centre, l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) Molí Nou deixa la seva ubicació actual i es trasllada a un nou edifici de dues plantes i 1.602 metres quadrats per donar un millor servei als ciutadans. El nou CAP prestarà serveis de medicina familiar, infermeria, pediatria, odontologia, activitats preventives i comunitàries —com vacunes, educació sanitària i consells de salut—, seguiment de malalties agudes i cròniques, atenció domiciliària i tots els tramitis i gestions del sistema públic de salut. A més, disposarà d'una aula d'educació sanitària; una d'atenció continuada per a consultes, tractament i boxes; una administrativa, i una per a personal, entre d'altres.


Comentaris

envia el comentari