IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El nou centre logístic d’Amazon al Prat de Llobregat començarà a funcionar a principis d’octubre

La firma de comerç electrònic ja ha iniciat la contractació d’una quarantena de llocs de treball dels 1.500 previstos per a aquesta planta

L'empresa Amazon busca 1.500 treballadors pel seu nou centre logístic a Catalunya. | Amazon

El nou centre logístic d’Amazon al Prat de Llobregat començarà a funcionar el 4 d’octubre, segons ha anunciat el director general d’Operacions d’Amazon a Espanya i Itàlia, Fred Pattje, en una visita a les obres aquest divendres al matí, acompanyat del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i de l’alcalde del municipi pratenc, Lluís Tejedor.

El nou centre logístic representarà una inversió total de 1.200 milions d’euros per part d’Amazon i tindrà una superfície de 63.000 metres quadrats. La firma de Seattle preveu contractar 1.500 treballadors en els propers tres anys per treballar al centre del Prat i ja ha obert el procés de selecció per incorporar una quarantena de tècnics i directius en àmbits com l’enginyeria, la seguretat o el control de qualitat.

El directiu d’Amazon ha apuntat que la multinacional del comerç electrònic va triar el Prat de Llobregat per ubicar el seu nou centre logístic per la seva «posició estratègica d’entrada a Europa» i pel dinamisme del teixit empresarial català, que representa el 21% de les companyies que treballen amb Amazon del conjunt de l’Estat espanyol.

Segons els responsables d’Amazon, el centre logístic, que començarà a treballar el 4 d’octubre, funcionarà a ple rendiment per primer cop coincidint amb el Black Friday de finals de 2017. Per la seva banda, el president Puigdemont ha felicitat Amazon per haver triat el Prat de Llobregat com a ubicació pel seu centre logístic i ha coincidit amb Pattje que aquesta zona de l’àrea metropolitana de Barcelona és una «biga mestra» per l’accés als mercats del sud d’Europa.

Tejedor ha mostrat també la seva «satisfacció» pel desenvolupament de les obres del centre logístic i ha recordat que l’espai on s’ubicarà «era només un solar el juliol de 2016». L’alcalde del Prat de Llobregat ha indicat que els terrenys situats al polígon del Mas Blau són un «espai central» en l’àrea metropolitana de Barcelona, que el consistori pratenc volia que es reservessin per a «un bon projecte industrial» com el d’Amazon, que generi llocs de treball de qualitat per als ciutadans del seu entorn.


Comentaris

envia el comentari