El nou lapsus de Rajoy sobre Catalunya i l'estranger fa esclatar de riure les xarxes

El president del govern espanyol ha comparegut davant dels mitjans i ha comès un error quan es referia a Catalunya

Que Mariano Rajoy s'equivoqui amb lapsus és una cosa que ja no sorprèn. Si busquem per Internet, segur que trobarem una gran quantitat de recopilacions de moments amb fragments on el president del govern s'equivoca. Aquest dilluns Mariano Rajoy va comparèixer davant dels mitjans amb l'objectiu d'esclarir alguns dels temes més candents. Amb la ronda de preguntes encetada, Mariano Rajoy va donar la seva opinió sobre la situació política a Catalunya. Tot i això, Rajoy no va triar les millors paraules per fer referència al territori català.

«He anat força cops a Catalunya aquest any, tinc molts viatges a l'estranger, vaig a molts llocs», va assegurar Rajoy sense adonar-se que havia definit el fet de desplaçar-se a Catalunya com «viatjar a l'estranger». El president va prosseguir la ronda de preguntes sense cap més error i va parlar de les principals qüestions que va parlar amb el rei Felip IV. 'El País' informa que Rajoy va assegurar que es desplaçaria a Catalunya —en concret a Salou— per assistir a un acte de partit, però també per formalitzar un viatge amb un contingut polític important: «És el problema que més m'importa en aquests moments».

Davant la premsa Rajoy es va mostrar ferm i va voler deixar clar que l'1 d'octubre no hi hauria referèndum: «El que es pretén fer és una cosa absolutament il·legal i contrària a les lleis i les normes que tots els espanyols hem donat [...] És el meu deure defensar milions de catalans que pensen semblant». 


Comentaris

envia el comentari