IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El nou model de supermercat eficient de Mercadona arriba a Girona

Amb l'objectiu de facilitar la compra per part dels clients i reformar les botigues, Mercadona ha implantat un nou model de supermercat anomenat Model de Botiga Eficient

Mercadona va posar en marxa el passat divendres, 9 de juny, un nou model de supermercat anomenat Model de Botiga Eficient. Es tracta d'una proposta que millor i optimitza l'experiència de compra dels clients. Com a objectiu, la direcció de l'empresa té previst invertir 5,7 milions d'euros en reformar i renovar, durant 2017, quatre botigues que es troben repartides a les comarques gironines. Segons informa l'empresa, el primer establiment que ja disposa d'aquest model es troba a la localitat de Sant Feliu de Guíxols, inaugurada el mateix divendres. Mercadona pretén reformar, aquest mateix any, les botigues de Palafrugell, la botiga de Figueres de l'avinguda Montserrat Vayreda i la botiga de la ciutat de Girona, ubicada davant del col·legi Bell-lloc.

  

  

Mercadona ha donat feina a 120 treballadors durant la reforma de la primera botiga a Sant Feliu de Guíxols. El nou disseny vol oferir un millor servei que facilita la compra dels clients mitjançant l'ampliació dels passadissos. A més, ha implantat un nou model de cistell de compra i dos nous models de carros molt més lleugers. Des d'una nova entrada amb doble vidres que evita corrents d'aire fins a la nova exposició pels productes de peixateria, són avantatges que la cadena de supermercats ha oferit als seus clients. No obstant això, els treballadors també són protagonistes: Una zona nova de menjador, i el redisseny d'altres zones comuns per gaudir de més comoditat, són prestacions que Mercadona no podia oblidar incloure.

A banda d'això, el Model de Botiga Eficient, presenta un aspecte de millora mediambiental. Les mesures que s'han pres permetran reduir fins a un 40% el consum energètic, com la millora de l'aïllament tèrmic i acústic amb l'optimització dels materials i el gruix de les parets i sostres. A més a més, el nou model de supermercat compta amb un sistema d'il·luminació LED automatitzat pensat per gestionar l'energia d'una manera molt més eficient.

Fotografía de l'interior del nou supermercat. | Mercadona

 


Comentaris

envia el comentari