El nou ‘Sábado Deluxe’ li ha provocat malsons a Jorge Javier Vázquez

En aquesta nova versió del ‘Deluxe’ s'ha apostat per un nou decorat, la visita de perfils diferents i la incorporació d'una secció de debat

Jorge Javier Vázquez | Mediaset

Després de diversos mesos amb una audiència inestable, Telecinco va voler arriscar i intentar millorar les dades de ‘Sálvame Deluxe’ amb un canvi de dia i de nom. ‘Sábado Deluxe’ prometia una nova imatge i més actualitat periodística. Just fa una setmana, l'àvia de Bimba Bosé apareixia a la petita pantalla per parlar de com ho estava passant després de la mort de la seva néta. Lucía Bosé va voler esmentar les crítiques que parlaven del perquè no havia anat al funeral, i resoldre públicament que el dolor el té a casa seva i no ha d'«anar ensenyant-lo».

Tot i les confessions d'Alonso Caparrós sobre la seva addicció a la cocaïna, i els debats del Ken humà i la polèmica de males mares de Samanta Villar i Soraya, Jorge Javier seguia sense estar convençut de si aquest nou format podia augmentar l'audiència del programa. Segons el portal ‘cotilleo.es’, el presentador estava molt preocupat, fins al punt de tenir malsons. «Somiava que teníem un 7, que és una dada desastrosa», explica Jorge Javier al seu blog de la revista Lecturas.

Finalment, Vázquez es va emportar una gran alegria després de veure al seu mòbil les dades del programa. «A tres quarts de deu del matí ja estava amb el mòbil a la mà esperant la dada. Què malament es passa durant aquests moments previs. A les deu en punt, una alegria: ens estrenem sent líders», assegura. Encara que el presentador segueix sense confiar-se i sap que no pot abaixar la guàrdia malgrat les dades positives aconseguides.


Comentaris

envia el comentari